Smekkeforkle

Velg Variant

Smekkeforkle

Rustikt smekkeforkle i kraftig canvas. Stilige vaskbare kunstlær-detaljer ved lommene og på brystet. Romslige lommer der du kan henge kokkehåndkleet i kunstlær-detaljene. Justerbar lengde på stroppen rundt halsen, fast bånd i livet for å knyte foran eller bak. Både stilig og anvendelig forkle til kjøkken/servering/bar eller andre håndverksyrker.

- 73 X 100 CM
- Justerbart bånd rundt halsen
- To store frontlommer
- Kunstlær-detaljer i lommen for kokkeforkleet


Pris 822,00 kr

Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Grafiet


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st
Segers Fabriker

Å bære et plagg fra Segers gjør deg ikke automatisk til en mester i jobben. Men mange mestere jobber i våre klær. Sveriges mest talentfulle og prisbelønte kokker er ett eksempel. Men Segers klær finner du ikke bare på kjøkkenet. Klærne brukes også av hovmesteren, servitøren, bartenderen, hotellresepsjonisten og hos personal innen helse og omsorg. Høy kvalitet, design som speiler bedriftens visjon og funksjon som personalet trives i. Med rett arbeidsklær løfter vi opplevelsen av virksomheten din.

Med Segers har du full kontroll fra start til mål. Vi eier våre egne produksjonsanlegg i Ukraina og Pakistan, med lager og logistikk i Estland. Rett plagg til rett tid, produsert på en ordentlig måte. Kvalitet- og produksjonskontroll gjøres fra hovedkontoret i Borås.


Vis samtlige produkter fra Segers Fabriker
Artikkelnummer 4093285014
Kvalitet 65/35% polyester/bomull - Kanvas - 290g/m²
Sertifikat Oeko-Tex
Vaskeråd 60
Opprinnelsesland Ukraine
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.
Lagersaldo one size 844 st