Førstehjelpspakke Explorer

Førstehjelpspakke Explorer

Dette er et større førstehjelpssett som passer til de som er mye ute, eller for de som reiser flere på tur sammen (eks. barnehager, skoler o.l.) Lifesystems Explorer-settet er meget godt utstyrt, og gir deg mulighet til å yte førstehjelp til de fleste vanlige skader.

Førstehjelpssettet inneholder 36 deler: Førstehjelpsbrosjyre, lavtheftende bandasje, vinylhansker, vevd bandasje, gaskompress, plaster, gnagsårplaster, branngel, sinkoksid-tape, kreppet bandasje, trekant-bandasje, medium bandasje, plasterrull, sårlukkingsstrips, antiseptiske våtservietter, termometer, saks, pinsett og sikkerhetsnåler.

Førstehjelpssettet leveres i en slitesterk taske i ripstop-nylon, og den har interne rom slik at du enkelt og raskt finner det du trenger. Vekt: 395 gram. Størrelse: 170 x 130 x 60 mm.


Pris 560,00 kr

Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Red


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st
LifeSystems®

Kompromissløs kvalitet og ytelse er kjernen i hvert eneste Lifesystems-produkt.

Våre førstehjelpssett har ikke bare den høyeste kvaliteten på innholdet, men er også pakket i værbestandig og slitesterke etuier. Våre myggnett er laget av sterk hexagonal mesh og har enkle justeringssystemer. Våre innsektsmidler benytter spesialtilpassede formler for å ivareta den beste beskyttelsen hvor enn du skal. Og produktene i vårt «mountain survival» sortiment har blitt utprøvd og testet i noen av verdens mest fiendtlige omgivelser for å gi høyest mulig ytelse og beskyttelse fra elementene.

Enten du reiser jorden rundt eller bare skal på en dagstur i friluft, er din helse og sikkerhet ivaretatt. Vårt mål i Lifesystems er å tilby den essensielle beskyttelsen du trenger uten å inngå kompromisser ? fordi du heller skal trenge å gjøre det.


Vis samtlige produkter fra LifeSystems®
Artikkelnummer LS1035
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.